fbpx

Proces Controller

proces controller

Het mooie aan Hamer is dat wij een breed dienstenpakket hebben waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dat schept ook mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van de afdeling Service & Onderhoud zijn wij op zoek naar een Proces Controller voor ons eigen Procesroom. Voor deze functie hebben we plek voor meerdere nieuwe collega’s.

Wat ga je doen in deze functie?

Als Proces Controller zorg jij met jouw analyse en adequate actie dat onze klanten ongestoord gebruik kunnen maken van haar installaties. Ook wanneer er plotseling een verstoring optreedt schakel jij direct. Jij maakt deel uit van de afdeling die 24 uur per dag en 7 dagen in de week de installaties van onze klanten bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor een vroegtijdige vaststelling van (mogelijke) verstoringen en je reageert correct en snel. Door bij een aankomende storing zelf analyses te doen kun je ervoor zorgen dat zo snel mogelijk ingrijpen of de juiste partij wordt aangestuurd om de structurele oplossing te bieden. Jij blijft aan het stuur als je partijen aangestuurd hebt en communiceert met de betrokken zodat, als er toch wat aan de hand is, de klant altijd weet wat die kan gaan verwachten. Snelheid en volledigheid zijn daarbij cruciaal. Onze werkgebieden zijn breed dus je dag is altijd weer een verassing.

Hamer bewaakt traditionele Brandstofinstallaties, klimaat installaties, Datacentrums, laadpalen, LNG installaties en nog veel meer.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met ICT
 • Je bent een teamspeler
 • Je bezit goede analytische vaardigheden
 • Je bent goed in de basis beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Zowel fulltime als parttime mogelijkheden, de diensten gaan vlg rooster en in overleg.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet
 • Gezellige bedrijfsfeesten en nog veel meer

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie