fbpx

Helpdeskmedewerker ICT

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie in de ICT? Ontdek hier je nieuwe uitdaging als een waardevolle toevoeging aan ons ICT-team!
Bij de FOJA Groep hebben we onze eigen ICT-afdeling. Als Helpdeskmedewerker ben je dagelijks bezig met het verlenen van ondersteuning aan je collega’s.

Je werkzaamheden

ICT heeft voor jou geen geheimen. Het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen is voor jou een tweede natuur. Als Helpdeskmedewerker zorg je ervoor dat de ICT-werkomgeving van onze medewerkers volledig naar wens is. Je gaat aan de slag met complexe vragen en denkt ook actief mee over mogelijke verbeteringen.

Samen met andere Helpdeskmedewerkers los je storingen op, configureer je nieuwe (mobiele) hardware en beantwoord je ICT-gerelateerde vragen van collega’s, zoals vragen over licenties, hardware en software. Jij bent de specialist op het gebied van ICT en zoekt niet alleen altijd naar een passende oplossing voor gebruikers, maar geeft ook advies over het gebruik van moderne IT-middelen. Je richt nieuwe werkplekken in, behandelt eerstelijns- en tweedelijnsvragen, en configureert en registreert IT-middelen. Daarnaast beheer je de hardwarevoorraad. Een gevarieerd takenpakket!

Het vastleggen van incidenten, wijzigingen en kennisitems behoort ook tot je taken. Je helpt bij het beheren van de ICT-servicedesk en draagt bij aan het actief verbeteren van processen binnen het team.

Hoewel het werk technisch kan zijn, blijft het uiteindelijk mensenwerk. Daarom zoeken we iemand die voldoening haalt uit het helpen van collega’s. Jij bent het best te omschrijven als klantgericht en behulpzaam.

Andere taken in deze functie zijn:

  • Het uitvoeren van eerstelijns ondersteuning.
  • Het aannemen, registreren en administratief verwerken van storingen aan onder andere pc’s, laptops, printers, telefoons en tablets.
  • Het configureren van hardware en software.
  • Het bewaken van de voorraad van benodigde supplies.
  • Ondersteuning bieden aan netwerk- en systeembeheer.

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een mbo-ict niveau 3 diploma
  • Je hebt uitstekende computervaardigheden..
  • Je bent accuraat, toont initiatief en inzet.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent flexibel en een plezierige collega om mee samen te werken. Je haalt voldoening uit het helpen van andere collega’s.
  • Je woont in Apeldoorn of omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
  • 38 snipperdag (25 snipperdagen, 13 adv dagen)
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Maak kennis met de Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie

Interesse in Helpdeskmedewerker ICT?

Meer weten over Helpdeskmedewerker ICT of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?