fbpx

Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er)

Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV'er)

De functie van Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er) is een belangrijke functie binnen onze expertise Asbest. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt samen met enthousiaste collega’s in een boeiende omgeving, zowel in de asbestwerkzaamheden maar ook voorkomende technische werkzaamheden.

Wat ga je doen als Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er)?

Als asbestsaneerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het deskundig en veilig verwijderen van asbesthoudende toepassingen conform wet- en regelgeving. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het afzetten van het te saneren gebied, het opzetten van een containment, het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, het op veilige wijze verpakken en afvoeren van de asbesthoudende toepassingen en het schoonmaken van het werkgebied en de gebruikte materialen. Daarnaast zal je ook technische werkzaamheden verrichten voor de projecten die vanuit Assen worden gerealiseerd.

Ook is het jouw taak om probleemsituaties of onveilige situaties en afwijkingen te signaleren en daar melding van te maken. Uiteraard voer je als DAV’er al deze werkzaamheden uit op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving en dit onder toezicht van de Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA’er).

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Je bent in het bezit van een geldig certificaat DAV-2 en/of DAV-1 (of bent bereid deze te behalen)
 • Geldige Face Fittest, een vezelveiligheidscertificaat en een medische keuring (of bent bereid deze te behalen)
 • VCA Basis (of bent bereid deze te behalen) en rijbewijs B
 • In het bezit van of bereid om te behalen certificaten als veilig werken met de heftruck, hoogwerker, minikraan, verreiker
 • Je bent flexibel, voelt je verantwoordelijk voor je werk, je bent een echte aanpakker
 • Je bent nieuwsgierig en wilt je graag specialiseren
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en goede communicatieve eigenschappen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Goede interne begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Mooie afwisselende projecten
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv dagen en een collectieve ziektekosten verzekering
 • Studiemogelijkheden voor de toekomst

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

 

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie