fbpx

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Laat jij je niet van het kastje naar de muur sturen? Is plannen en organiseren jouw ding? Heb jij je agenda goed onder controle, gaat geen taak verloren? Dan ben jij onze nieuwe collega voor de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Werkvoorbereider Elektrotechniek, iets voor jou?

Een echte spin in het web functie! Je ondersteunt de bedrijfsleider en de projectleider door het verrichten van alle voorbereidende en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de diverse technische projecten. Je bereidt projecten voor, je legt project- en montagemappen aan, je maakt VGWM-plannen. Ook maak je calculaties en planningen voor meer- en minder werk en je vraagt offertes aan bij onderaannemers. Je bestelt materialen ten behoeve van de projecten en zorgt voor de juiste en tijdige aflevering hiervan. Een mooie baan met veel afwisseling.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Mbo-diploma bij voorkeur Elektrotechniek, of bezig met het volgen van deze opleiding
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en een probleemoplossend vermogen
 • Accuraat, besluitvaardig, goed prioriteiten stellen en communicatief sterk
 • Werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem
 • Je bent flexibel met betrekking tot werktijden en werkzaamheden
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in Apeldoorn of omgeving

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Hamer staat je een verantwoordelijke en zelfstandig baan te wachten in een informeel familiebedrijf. Bij Hamer werken zo’n 480 leuke en gemotiveerde collega’s in een gedreven werkomgeving, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei. Opgesomd betekent dit:

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie binnen de afdeling projecten
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Er zijn meerdere mogelijkheden om binnen onze organisatie door te groeien en/of cursussen te volgen die aansluiten bij je werkzaamheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekosten verzekering
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Je mag deelnemen aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie