fbpx

IJk en Onderhoudsmonteur

Vacature IJk en Onderhoudsmonteur

Heb je een technische achtergrond en vind je het leuk om met een vrachtwagen hele dagen op pad te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe IJk en Onderhoudsmonteur.

Wat ga je doen als IJk en Onderhoudsmonteur?

Alle brandstofpompen moeten aan de wettelijke eisen voldoen, zodat deze de juiste hoeveelheid afleveren.  Je gaat dagelijks langs verschillende tankstations om daar de pompen te controleren en te ijken. Onze nieuwe IJk en Onderhoudsmonteur wordt natuurlijk eerst opgeleid en getraind en daarna ga je zelfstandig op pad. Op een speciaal uitgeruste vrachtwagen ga je van locatie naar locatie en werk je met precisie apparatuur in de mobiele werkplaats. Per pomp verzorg jij de documentatie en verslaglegging. Je voert maatcontroles uit bij alle slangen van de pompen en doet bijkomend onderhoudswerk. Iedere locatie is anders en deze zijn door het hele land.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Minimaal een vmbo-diploma, bij voorkeur in de techniek
 • Je bent handig, hebt technisch inzicht en je bent een echte aanpakker
 • Rijbewijs C + code 95
 • Een klantgerichte uitstraling, goede communicatieve vaardigheden, je bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf op de momenten dat jij de klanten bezoekt
 • Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen
 • Verder ben je flexibel met betrekking tot werktijden en werkzaamheden. Bovendien ben je bereid om met grote regelmaat in de kost te gaan, dan slaap je in je eigen vrachtwagen. Voordeel hiervan is dat je fulltime werkt over 4 werkdagen en dus “een dag er uit werkt”.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige en uitdagende functie door heel Nederland
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, fitness abonnement en een goede pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv dagen en een collectieve ziektekosten verzekering
 • Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet
 • Gezellige bedrijfsfeesten (na corona-periode) en nog veel meer

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie