fbpx

Monteur Brandstoftechniek / Civiele techniek

Monteur Brandstoftechniek / civiele techniek

Wij zijn marktleider op het gebied van de aanleg van tankstations. Daarom zijn we als geen ander bezig met het toepassen van verschillende soorten brandstoftechnieken.

Bij Hamer hebben we een breed dienstenpakket waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dat wordt gewaardeerd en we groeien hard. Dit schept mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van de afdeling Brandstof- en Werkplaatstechniek in Assen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van Monteur Brandstoftechniek / Civiele techniek.

Het vakgebied Brandstoftechniek leren wij je! We leiden namelijk onze monteurs graag zelf op. Onze technisch trainer, praktijkbegeleider en natuurlijk de directe collega’s helpen jou om onze vakspecialist van de toekomst te worden.

Wat ga je doen in deze functie?

Je gaat montagewerkzaamheden uitvoeren bij het installeren van tankinstallaties en werkplaatsinrichtingen. Conform werkopdrachten en/of tekeningen verricht je pijpfit-, constructie- en civiel technisch werk. Je doet metingen, stelt diagnoses en verricht tevens reparatiewerkzaamheden aan installaties. Het werk is op locatie, geen dag ziet er hetzelfde uit en je bent samen op pad met je collega’s.

Wie ben jij?

Een goede aansluiting voor ons werk heb je, als je werkervaring hebt in de civiele techniek. Een deel van het werk dat onze Monteur Brandstoftechniek / Civiele techniek doet, bestaat namelijk uit civieltechnische werkzaamheden.

 • Je hebt een technische achtergrond en brengt technische werkervaring mee
 • Ervaring in het de civiele techniek / infrastructuur is een pré
 • Rijbewijs B
 • VCA basis (zo niet dan regelen we dit samen)
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en bent fysiek sterk
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen
 • Je woont in de omgeving van Assen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
 • Een goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Goede mogelijkheden om verder te komen in het vakgebied en in de functie, door bijvoorbeeld via ons eigen opleidingscentrum de opleidingen Onder- en Bovengrondse Tankinstallaties te volgen en/of je rijbewijs C te behalen

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie