fbpx

Engineer Brandstof & Werkplaatstechniek

Engineer Brandstof & Werkplaatstechniek

Het mooie aan Hamer is dat wij een breed dienstenpakket hebben waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dat wordt gewaardeerd en we groeien hard. Dat schept ook mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Ben jij een Engineer Brandstof- & Werkplaatstechniek en zoek je een baan waarin je je kan ontwikkelen? Of wil jij zo nu en dan gewoon een tijdje iets anders doen? Bij ons kan het allemaal.

Wij zoeken een nieuwe collega die beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en die plezier heeft in het werken bij een familiebedrijf.

Engineer brandstof- & Werkplaatstechniek

In de functie van Engineer Brandstof- & Werkplaatstechniek ben jij degene die, in overleg met de bedrijfsleider en commercieel medewerker Brandstof & Werkplaatstechniek de engineering verzorgt voor de brandstoftechniek en werkplaatsinrichting. Je ontwerpt en ontwikkelt alle technische componenten ten behoeve van installaties op gebied van het werkveld. Aan de hand van deze ontwerpen maak je calculaties, maak je de offertes en stel je calculatienormen op voor een zo goed mogelijke prijsbepaling en offertepresentatie. Continue neem je het begrotingsproces kritisch onder de loep en, waar nodig, draag je proactief verbeteringen aan en weet je deze te implementeren. Uiteindelijk werk je dit, in samenwerking met je collega, uit in projectmappen c.q. systemen en neem je, indien nodig, een deel van de werkvoorbereiding op je. Heb jij een gezonde dosis enthousiasme en ben jij een fijne collega om mee samen te werken? Dan komen we graag met je in contact.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal mbo bij voorkeur installatietechniek
 • 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soort gelijke functie
 • Je bent een initiatiefrijk persoon die kostenbewust en commercieel is ingesteld
 • Accuraat, besluitvaardig, goed prioriteiten stellen en communicatief sterk
 • Je bent een teamplayer met oog voor de klant en je collega’s
 • Werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem
 • Je woont of in Assen of omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet
 • Gezellige bedrijfsfeesten (zodra het weer kan) en nog veel meer
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen) en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

  Maak kennis met Hamer

  Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

  Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

  Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

  Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

  Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

  Interne doorstroommogelijkheden
  Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

  Interne opleidingen en trainingen
  Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

  Eigen vitaliteitsprogramma
  Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

  Interesse in deze vacature?

  Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

  Meer weten over deze vacature?

  Sandra Reumer
  Personeelsadviseur Werving & Selectie
  Peter-Bart Wernink
  Adviseur Werving & Selectie