fbpx

Magazijnbeheerder/Werkvoorbereider België

Vacature magazijnbeheerder/werkvoorbereider

Hamer België is een totaalrealisator van technische installaties voor de opslag, transfer en handling van vloeistoffen. Van complete brandstoffendepots tot uitgebreide tankinstallaties en future fuels, met onze hands-on mentaliteit staan we gekend voor een complete aanpak van elk specifiek project. Je vindt onze toepassingen voornamelijk terug bij de havenbedrijven, het openbaar vervoer, spoorwegen, transport, de maritieme sector, commerciële tankstations, noodstroomvoorzieningen en de industrie. Hamer staat voor vertrouwen, innoveren, engagement en know-how. Als magazijnbeheerder/werkvoorbereider kom je terecht in een KMO met een familiale sfeer waar je de kans krijgt om je volledig te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Wat ga je doen in deze functie?

De job van magazijnbeheerder/werkvoorbereider is heel veelzijdig binnen ons kleine, gespecialiseerde team.

Je beheert onze basisstock voor service en projecten. De basisstock bestaat uit een diversiteit van componenten voor tankinstallaties zoals debietmeters, pompen, leidingen, fittings, afsluiters, elektro en pneumatiek. Ook verzamel je intern opgevraagde materialen en beheer je de magazijnmodule in ons ERP-systeem. Je hebt nauw contact met onze basisleveranciers en je verzorgt hierbij tevens de kwaliteitscontrole van de levering.

Ben je op zoek naar een afwisselende job met veel technische en organisatorische uitdagingen? Gevonden!

Wie ben jij?

  • Affiniteit met techniek of ervaring binnen de technische sector
  • Ervaring met Office 365 en een ERP-systeem
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt goede noties van de Franse en Engelse taal
  • Een toffe, enthousiaste houding en commercieel inzicht
  • Respect voor regels en afspraken

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een hecht, professioneel team
  • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
  • Tijd en ruimte voor doorgroeikansen
  • Een fulltime bediendecontract onder 40-uren stelsel: 20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen
  • Een uitgebreid verloningspakket

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Interesse?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer (055 577 72 00) of Gert Remeysen (03 722 16 05) of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Gert Remeysen
Vestigingsmanager Hamer BE/LUX