fbpx

Projectleider met bouwkundige achtergrond

Projectleider Bouwkundig

De afdeling Installatietechniek realiseert alle technische installaties die nodig zijn in een gebouw of voor een proces. Denk hierbij aan elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij houden zij niet alleen rekening met de functionaliteit van de installaties, maar ook met het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en de te verkrijgen subsidies. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Projectleider met bouwkundige achtergrond maar ook affiniteit heeft met techniek.

Ben jij nu hoofduitvoerder of wil je verder opgeleid worden voor bovenstaande functie? Dan mag je ook zeker reageren.

Wat ga jij doen in deze functie?

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de werkvoorbereiding en de planning van diverse (bouwkundige)projecten. De financiële bewaking en het opnemen van meer-en minderwerk hoort hier ook bij. Je stuurt aan, coördineert en controleert de werkzaamheden van de monteurs op de werkvloer op de verschillende locaties. Waar nodig los je de problemen op, je draagt zorg voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zorgt voor een tevreden klant. Je weet collega’s te motiveren, te enthousiasmeren, houdt toolboxmeetingen en werkplekinspecties. Al met al een veelzijdige en uitdagende baan.

 Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-opleiding richting Bouwkunde of techniek en/of werkervaring in vergelijkbare functie
 • Leiding geven is vanzelfsprekend
 • Accuraat, besluitvaardig en communicatief sterk
 • Je kan de klantenwens goed en juist vertalen in projectvoorstellen
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn
 • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Hamer staat je een verantwoordelijke en zelfstandig baan te wachten in een informeel familiebedrijf. Bij Hamer werken zo’n 480 leuke en gemotiveerde collega’s in een gedreven werkomgeving, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei. Opgesomd betekent dit:

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Afwisselende projecten bij verschillende diverse klanten
 • Er zijn meerdere mogelijkheden binnen onze organisatie om door te groeien en/of cursussen te volgen die aansluiten bij je werkzaamheden
 • Vrijheid in de uitoefening van de werkzaamheden
 • Een goede begeleiding in een enthousiast en professioneel team
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering
 • 25 vrije dagen, 13 adv-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Je mag deelnemen aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. Heb je vakinhoudelijke vragen?
Dan mag je ook even bellen met Meindert Jansen, Operationeel Directeur 06 218 222 30

We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie