fbpx

Onderhoudscoördinator Brandbestrijdingstechniek

Onderhoudscoördinator brandbestrijdingstechniek

Het mooie aan Hamer is dat wij een breed dienstenpakket hebben waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dit schept mogelijkheden voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van de afdeling Brandbestrijdingstechniek zijn wij op zoek naar een Onderhoudscoördinator Brandbestrijdingstechniek.

Wat ga je doen in deze functie?

Als Onderhoudscoördinator Brandbestrijdingstechniek zorg je voor een correcte afhandeling van de toegekende opdrachten service en onderhouden en deze verwerk je conform de gemaakte procedures en specifieke klantafspraken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. In overleg stel je onderhoudscontracten op voor het geplande onderhoud en bewaak je de financiële voortgang. Je verwerkt storingen volgens de gemaakte procedures en onderhoudscontracten. Analyseren, bepalen van de te nemen actie, inplannen van de werkzaamheden, telefonisch afhandelen van de storingen zijn dagelijkse acties die je uitvoert. Verder zorg je voor de verwerking en het archiveren van de opdrachten en bewaak je de planning van de storingen en het geplande onderhoud. Dagelijks heb je contact over de lopende zaken met de werkvoorbereider en de projectleider. Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.

Wat vragen wij van jou? Jij…

 • Jij bent analytisch en hebt gevoel voor techniek
 • Jij bent accuraat, besluitvaardig en communicatief sterk
 • Jij kunt de klantenwens goed en juist vertalen in oplossingen
 • Jij bent goed in kostenbewust handelen, plannen, organiseren en kan goed tegen werkdruk
 • Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en alternatieven
 • Jij bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar
 • En woon je in Apeldoorn of omgeving? Dan zeker even reageren!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie en een enthousiast team
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, fitness abonnement en een goede pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet
 • Gezellige bedrijfsfeesten en nog veel meer

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie