fbpx

Zij-instromers installatietechniek

Vacature Zij-instromers installatietechniek

Voor diverse disciplines binnen de installatietechniek zijn er mogelijkheden voor zij- instromers. De afdeling Installatietechniek maakt verschillende technische installaties op gebied van elektra, klimaatbeheersing, sprinklertechniek, koeling, e.d. maar ook kunnen we sleutelaars inzetten in de WTB (werktuigbouwkunde) werkplaats of bij onze afdeling Brandstoftechniek.

Heeft techniek jouw interesse en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame baan, waarbij je echt een vakspecialist kan worden?
Lees dan verder, want in dat geval hebben wij leuke vacatures voor je.

Je start als hulp-/leerling monteur en assisteert bij het (de)monteren van installaties in een gerichte expertise, dit conform de werkopdrachten en/of werktekeningen. Je bent actief aanwezig bij gepland overleg, voorlichtingen en/of opleidingen. Je verleent assistentie aan andere medewerkers/afdelingen, indien de werkomstandigheden dit vereisen en bent flexibel. Je bent bereid om gerichte opleidingen en trainingen te volgen en vindt het geen probleem om met (enige) regelmaat te overnachten.

Wie ben jij?

 • Interesse in de techniek en van nature de drive om te sleutelen;
 • Vmbo, richting techniek;
 • VCA basis is een pré;
 • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.Onze mensen weten van aanpakken. Maar ze houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over de mogelijkheden als zij-instromer?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie