fbpx

Hamer banenmarkt 7 mei 2022

Wel of geen technische achtergrond, zij-instromer, schoolverlater of gewoon op zoek naar een nieuwe baan? Op zaterdag 7 mei 2022 openen we onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek en op zoek is naar een nieuwe baan. Deze editie van onze banenmarkt (banenmarkt XXL) is extra interessant omdat deze dag ook een open dag voor familie van Hamer medewerkers is en er dus extra veel te beleven is.

We hebben ruim 50 openstaande vacatures waarover wij je tijdens onze banenmarkt XXL graag informeren. Ook staan onze enthousiaste medewerkers klaar om je rond te leiden door ons bedrijf, zo krijg je volop de mogelijkheid om kennis te maken met onze expertises. Onze medewerkers vertellen je dan graag over hun werk en de mogelijkheden die Hamer biedt. Je kan ook hier klikken om meer te weten te komen over werken bij Hamer.

Hamer is een totaalaanbieder in de techniek. We werken voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals NorthC, OpenText, Equinix, KPN, NEP, Dataplace, RedBee media en vele andere opdrachtgevers. In totaal bieden wij 17 expertises aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandstofinstallaties, noodstroomaggregaten, brandblusinstallaties, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. We hebben vacatures voor iedereen met interesse in techniek. Van Monteur Brandstoftechniek tot Commercieel Medewerker Inkoop of Voorman HVAC en van Elektromonteur tot Projectleider Werktuigbouw of Service .

Hamer banenmarkt XXL
Zaterdag 7 mei 2022
van 13.00 uur – 15.00 uur
Stadhoudersmolenweg 23, Apeldoorn

Bekijk onze bedrijfsfilm Hamer in RTL Transportwereld

Medewerkers aan het woord
Onze medewerkers vertellen je graag zelf waarom het zo leuk is om bij Hamer te werken.

Meld je aan via het onderstaande formulier

In verband met de planning van gespreken en rondleidingen verzoeken we je via onderstaand formulier aan te melden bij onze banenmarkt.
Kan je niet naar de banenmarkt komen, maar wil je wel graag meer informatie over werken bij Hamer? Zet dan in het opmerkingenveld van onderstaand formulier dat je graag teruggebeld wilt worden. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmeldformulier Hamer Banenmarkt

Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor de Hamer Banenmarkt op zaterdag 7 mei 2022.
  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, dot, dotx, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.